Blog
Érdekességek rólunk, ételekről, ízekről, a gasztronómia világáról. Böngéssz blog cikkeink között!
Mi a tökéletes rizottó titka és hogyan készül? Most megtudhatod!
Akár köret, akár egytálétel, bizony nehéz neki ellenállni: egy fantasztikus rizottó bizony bárkit könnyen levesz a lábáról.
Természetesen honnan máshonnan is származhatna ez a kulináris csoda, min...
Szalagos fánk vagy churros? – Tombol a fánk őrület
Az utóbbi években egyre felkapottabbak és népszerűbbek lettek a desszertek körében a fánkok. Rengeteg fánkozó nyílt, ahol a legkülönbözőbb ízkombinációkban kóstolhatjuk meg ezt a finomságot. New Yo...
Minden, amit az ételek eltarthatóságáról tudnod kell
Legyen szó francia, olasz, kínai vagy magyar konyhaművészetről minden séf és fogyasztó egyetért abban, hogy a legjobb alapanyagokból készült, friss ételek a legfinomabbak. Lehetőségeink és kapacitá...
Tippek tudatos fogyasztóknak
Mint a vendéglátásban tevékenykedőknek, számunkra különösen fontos, hogy minél kevesebb étel landoljon a kukában. Reméljük, neked is! A „food waste” korunk egyik legnagyobb problémája. Hadd sokkolj...
Cékla – erő a természetből
A cékla egy rendkívül sokoldalú zöldségféle, ami hála az égnek szinte egész évben elérhető. Régebben ezt a zöldséget szinte kizárólag savanyúságként fogyasztottuk, de hála az égnek rájöttünk, hogy ...