Skip to main content

Egy oázis Pest nyüzsgésében

| Blog

Amikor étterembe látogatunk, sokszor felmerül bennünk: „de jó lenne beülni egy hangulatos étterembe”. Hogy mitől hangulatos egy étterem és a KIOSK miért is tartozik ebbe a kategóriába, az most mindjárt kiderül!

Egy oázis Pest nyüzsgésében

Milyen jól is esik megpihenni a Duna partján, a csodálatos Március 15. téren egy hosszú nap után. Vagy közben. Bármilyen napszakról legyen szó, a rendkívüli adottságokkal rendelkező lokációnk mindig, garantált kikapcsolódást ígér. Az 1717-ben épült piarista iskola egykori tornatermének gigászi belmagasságát és ipari hatását kihasználva kiváló magyar belsőépítészekből és tervezőkből álló csapat formálta kortárs hangulatúvá éttermünket, így az egyszerre impozáns és laza miliővel bíró, mely minden korosztályt jól megszólít. Röviden: itt bizony öröm időt tölteni, a varázslatos atmoszféra bizony mindenkit lenyűgöz.

Nincs még egy ilyen terasz

Ha már a lokációt említettük: az biztos, hogy ezt a teraszunkról maxolhatod ki igazán. A szinte a teljes teret beborító, vagány, jó hangulatú teraszunkon minden elfogyasztott étel vagy ital élménnyé válik a Gellért-hegy, az Erzsébet-híd, a Duna és a Budai Vár által nyújtott panoráma középpontjában, ahol kora tavasztól késő őszig várunk minden életigenlőt, kellemes környezetben.

Változatos fogások, gazdag választék

A jó hangulatú étteremhez természetesen az is hozzátartozik, hogy jókat együnk, ez nem is kérdés. A KIOSK étlapja pedig garanciát jelent a minőségre. Konyhánkban ott lapul az ételek szeretete, a világ megismerésére való törekvés, melyet minden egyes falatban igyekszünk átadni nektek. Töretlenül megyünk előre minden egyes nap és követjük hitvallásunkat, mely nem más, mint a frissesség, a fenntarthatóság, a házilag készült és a lokális, hazai alapanyagok előtérbe helyezése, a bio hozzávalók alkalmazása.
Ha szeretnéd, nálunk megtalálhatod a nagyinál annyiszor kóstolt vasárnapi kedvenceket, a kozmopolita vagányságokat, de akár Ázsiába is elrepítünk egy perc alatt vagy a vegetáriánus ízek birodalmába. Tiéd a választás, mi mindenben partnereid vagyunk!

Izgalmas itallap

A bartenderek vagánysága bizony meglátszik az itallapunkon és ez megalapozza a jó éttermi hangulatot. Dolce vita életérzés Aperollal, a nyár ízei egy pohár Hugoban vagy vattacukor pezsgőbuborékokkal. Nehéz a döntés, de ne aggódj: itt a KIOSK-ban nem dönthetsz rosszul!

A boldog staff

Ha a jó hangulatú étterem definícióját szeretnénk megalkotni, egészen biztosan egy mindenki által említett pontja lenne a leírásnak a kedves és előzékeny személyzet. Büszkék vagyunk a nálunk dolgozó minden személyre és örömmel jelenthetjük ki, hogy egy jó kedvben együtt dolgozó csapatot alkotunk így együtt.

A KIOSK megálmodója: Hlatky-Schlichter Hubert

Az étterem „bábája”, Budapest gasztronómiai életének megújítója, azaz Hlatky-Schlichter Hubert több mint tíz évvel ezelőtt kezdte éttermi forradalmát a magyar fővárosban, KIOKSK, mint szerelemgyermeke pedig azonnal hangos diadalt aratott. Az addig magára hagyott Március 15. tér egy csapásra telt meg - a Hubert által is közvetített – őszinte, életigenlő, kozmopolita életérzéssel, melyet később a szomszédos Piazza nevet viselő funky szabadtéri helyszín tett aztán teljessé. Ha valami – ez esetben valaki – garancia a jó hangulatra, akkor Hubert személye biztosan! 

A jó hangulat házhoz is repül

Miért ne szeretnéd az étteremben tapasztalt jó hangulatot akár az otthonodban is megtapasztalni? Kiszállítási szolgáltatásunk bevezetésével becsempésszük az autentikus KIOSK élményt a budapesti otthonokba, elégedetten hümmögő lakomákat ígérve. Burgerekkel, heti ebédmenünkkel, házias és klasszikus ízekkel, változatos és tartalmas salátákkal, szezonális ajánlatainkkal tesszük változatossá a kiszállítós étlapunkat.

Joy shared is joy doubled!

A jó hangulat csak még jobb lehet, ha minél többen gyűlünk össze, együtt enni, inni és mulatni. A KIOSK tere kiválóan alkalmas nagyobb rendezvények lebonyolítására és csapatok fogadására. Tapasztalatunknak köszönhetően számos ötletünk van, hogyan legyen feledhetetlen rendezvényed, ballagásod, esküvőd vagy céges karácsonyod mindenki számára és hogyan szerezz életre szóló élményt szeretteidnek vagy kollégáidnak egyaránt!

Ikonok vonzásában

A komfortos, jól bevált dolgok, melyek sokszor bizonyítottak, szintén hozzájárulhatnak a kiváló hangulathoz, ahhoz, hogy igazán jól érezzük magunkat valahol. Egyik ilyen zászlóshajónk a KIOSK talán leghíresebb zsiványa, a mákos guba, amely a kezdetek óta étlapunkon trónol. Sikerének titka a minőségi alapanyagok és a különféle konyhatechnológiai eljárások kombinálása mellett a saját magunk által készített brióstészta és a lágyan olvadó mákfagyi. Figyelem, addiktív!
 

NYITVA TARTÁS

Hétfő – Szerda 12:00 – 23:00
Csütörtök – Péntek 12:00 – 24:00
Szombat – 9:00 – 24:00
Vasárnap – 9:00 – 23:00

Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a konyhánk 16:30-17:30 között nem üzemel, ennek értelmében ez idő alatt ételeket nem szolgálunk fel az étteremben és a házhozszállítás is szünetel.
A konyhánk minden nap 22:00-kor zár.
© M15 Restaurant Kft. Minden jog fenntartva.
Made with ♥ by Meraki.