Skip to main content

történetünk

Minden, amire szükséged van, Budapest ikonikus helyszínén.

A KIOSK HANGULAT

Nagyvárosi, laza hangulatú éttermünk Budapest szívében található, már szinte majdnem 10 éves múltjával a minőség, megbízhatóság, és magas minőségű gasztronómia szolgáltatás megtesítőjévé vált. A KIOSK egy olyan közösségi találkozóhely, ahol mindenki ki tud kapcsolódni és jól érzi magát. A gyerekektől kezdve, a diákokon át, az üzletemberekig, a pároktól kezdve a nagy családosokig. A KIOSK tökéletes alternatíva minden napszakra.

A kezdetek

Éttermünk a már oly sok mindennek otthont adó piarista épületben foglal helyet. A piaristák 1717-ben nyitották meg itt iskolájukat, melynek akkori tornaterme ad most otthon a kötetlen hangulatú KIOSK-os ebédeknek és vacsoráknak. A gigászi belmagasság és az ipari hatás tökéletes összhangban van a magyar tervezők és művészek munkáival, melyek végül életre hívták a KIOSK-ot. Folyamatosan sürgő-forgó konyhánk alatt a mai napig egy török fürdő rejtőzik. 2013-as nyitásunk óta folyamatosan zajlik az élet a falak között. Nincs olyan rendezvény, amit még ne tartottunk volna meg és nincs olyan napszak, amikor a KIOSK ne telne meg élettel. A KIOSK török eredetű szó, ami egy olyan helyet jelent, ahol mindent beszerezhetsz, amire a hétköznapi élethez szükséged van. Ilyen a KIOSK. Nálunk mindent megkapsz, amire szükséged van plusz még egy kis mosolyt is!

bízhatsz bennünk

Csak azokban a beszállítókban bízunk, akik friss,
fenntartható és biotermékeket szállítanak.
Orosz Gábor, Executive Chef

filozófiánk


Az élet szeretete hajt minket előre, hiszen „Az élet szép!”

friss összetevők


Ételeink elkészítéséhez friss, fenntartható bio alapanyagokat használunk.

Házi készítésű


Kóstoltad már tésztáinkat? Kenyereink és tésztáink mind házi készítésűek. Savanyított, fermentált zöldségeink és gyümölcseink is saját konyhánkban készülnek.

Prémium minőség


Prémium minőségű alapanyagainkkal szakavatott kezek bánnak, akiknek a főzés az élete. Így kerül prémium minőségű étel asztalainkra.

arc a kiosk mögött

Hlatky-Schlichter Hubert vagyok, 40 éves budapesti gasztrovállalkozó. Tanulmányaim befejezése után azonnal saját vállalkozásba kezdtem. Csapatommal karöltve sok álmot és sikert tudtam megvalósítani az évek alatt és rengeteg emlékezetes étteremmel színesítettük a budapesti éttermi palettát.

Életigenlő, nagyvárosi, önazonos, gondolkodó fiatalnak vallom magam. Szabadidőmben legszívesebben utazom és sportolok. Kiemelten fontos számomra a jó ügyek támogatása. Hiszem, hogy sikereinket meg kell osztanunk a környezetünkkel is, így a „Segítő Angyalok” nevű alapítványunkkal rendszeresen jótékonysági gyűjtéseket, megmozdulásokat szerezünk, hogy a társadalmunk rászorulóin segíthessünk.

Hozzám köthető márkák:

HLATKY-SCHLICHTER HUBERT

foglalj asztalt

Amíg nem látogatsz el hozzánk, használhatod házhozszállítási lehetőségünket.
Foglalás | Booking
vagy hívj közvetlenül: +36-70-311-1969
akár levelet is küldhetsz nekünk IDE kattintva

NYITVA TARTÁS

Hétfő – Péntek
12:00 – 24:00
Szombat – Vasárnap
9:00 – 24:00

16:30-17:30 között konyhastop van a KIOSK-ban és cukrász részlegünk sem üzemel. Ez idő alatt ételeket és desszerteket nem szolgálunk fel az étteremben és a házhozszállítás is szünetel.
Az első rendelés felvételének ideje: 11:30. Kiszállítás indulása: 12:00. Az utolsó rendelés leadásának határideje: 21:15. Konyha zárása: 22:00.
Megértéseteket köszönjük!
© M15 Restaurant Kft. Minden jog fenntartva.
Made with ♥ by Meraki.