Skip to main content

történetünk

KIOSK Budapest

A KIOSK HANGULAT

Éttermünk Budapest szívében található, tíz éves múltjával a lazaság, a megbízhatóság, és a magas minőségű gasztronómiai szolgáltatás megtestesítőjévé vált. Egy olyan közösségi találkozóhelyet alkottunk meg a Március 15 téren, ahol mindenki ki tud kapcsolódni és bárki képes jól érezni magát. A gyerekektől kezdve, a diákokon át, az üzletemberekig, a pároktól kezdve a nagy családosokig, a KIOSK mindenkié.

A kezdetek

Éttermünk a már oly sok mindennek otthont adó piarista épületben foglal helyet 2013 óta. A piaristák 1717-ben nyitották meg itt iskolájukat, amelynek egykori tornatermébe lép be az, aki ellátogat hozzánk. A gigászi belmagasság és a konstruktivista építészet tökéletes összhangban van a magyar tervezők és művészek munkáival, melyek végül életre hívták a KIOSK-ot. Terebélyes konyhánk alatt a mai napig egy török fürdő rejtőzik. Tíz évvel ezelőtti nyitásunk óta folyamatosan zajlik az élet a robosztus falak között. Nincs olyan rendezvény, amit ne álmodtunk volna meg, és nincs olyan napszak, amit ne töltenénk meg élettel. A KIOSK török eredetű szó, amely olyan helyet jelent, ahol mindent beszerezhetsz, amire a hétköznapi élethez kell. És valóban: nálunk mindent megkapsz, amire szükséged van: a finom falatokon és innivalónkon túl, az élményt, a szeretetet, a törődést és a mosolyt is.

"Tisztelni az alapanyagot, az ételt, és az embert, aki elfogyasztja."
Kaszás Kornél executive chef

Új korszak
2024 februárjában új időszámítás kezdődött. A tulajdonos a másik, Michelin-csillagos éttermének, a Babel Budapest komplett szakmai vezetésére bízta a KIOSK-ot.

Kaszás Kornél executive chef felel a KIOSK új menüjéért, Pénzes István a szervízért, Szilágyi Berta pedig a cukrászat vezetését vette át. Paralel mindhárman továbbviszik a Babel irányítását is.

Az egész csapat azon dolgozik, hogy a KIOSK Budapest szintet lépjen ízekben, hangulatban, és a kiszolgálásban is.

arc a kiosk mögött

Hlatky-Schlichter Hubert huszonöt éve gasztrovállakozó, és elkötelezett filantróp. A helyek, amelyeket létrehozott egybeforrtak az életigenléssel, az örömmel és az ünnepléssel. Hubert azt vallja, hogy a siker csak úgy lehet érvényes, ha nem egyedül aratja le, ezért ő osztozik a babérokon. Ezért is hozta létre a Segítő Angyalok Alapítványt, amin keresztül számos jótékonysági projectet vitt véghez. Konyháján rendszeresen főznek rászorulóknak, de szervezett már orvoscsapatot is a világ legszegényebb országába, Malawiba.

A KIOSK alapítója mindezen felül elkötelezett híve annak, hogy a társadalmunkat nem megosztani, hanem egységesíteni kell, a gyűlölködés, és a gyűlölet nem vezet sehova, helyette a szeretet a lényeg

HOZZÁNK KÖTHETŐ MÁRKÁK:

HLATKY-SCHLICHTER HUBERT

foglalj online!

Foglalás | Booking
Vagy hívj bennünket: +36-70-311-1969
Levelet is küldhetsz nekünk IDE kattintva

NYITVA TARTÁS

Hétfő – Szerda 12:00 – 23:00
Csütörtök – Péntek 12:00 – 24:00
Szombat – 12:00 – 24:00
Vasárnap – 12:00 – 23:00

Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a konyhánk 16:30-17:30 között nem üzemel, ennek értelmében ez idő alatt ételeket nem szolgálunk fel az étteremben és a házhozszállítás is szünetel.
A konyhánk minden nap 22:00-kor zár.
© M15 Restaurant Kft. Minden jog fenntartva.
Made with ♥ by Meraki.