Skip to main content

történetünk

KIOSK Budapest

A KIOSK HANGULAT

Éttermünk Budapest szívében található, tíz éves múltjával a lazaság, a megbízhatóság, és a magas minőségű gasztronómiai szolgáltatás megtestesítőjévé vált. Egy olyan közösségi találkozóhelyet alkottunk meg a Március 15 téren, ahol mindenki ki tud kapcsolódni és bárki képes jól érezni magát. A gyerekektől kezdve, a diákokon át, az üzletemberekig, a pároktól kezdve a nagy családosokig, a KIOSK mindenkié.

A kezdetek

Éttermünk a már oly sok mindennek otthont adó piarista épületben foglal helyet 2013 óta. A piaristák 1717-ben nyitották meg itt iskolájukat, amelynek egykori tornatermébe lép be az, aki ellátogat hozzánk. A gigászi belmagasság és a konstruktivista építészet tökéletes összhangban van a magyar tervezők és művészek munkáival, melyek végül életre hívták a KIOSK-ot. Terebélyes konyhánk alatt a mai napig egy török fürdő rejtőzik. Tíz évvel ezelőtti nyitásunk óta folyamatosan zajlik az élet a robosztus falak között. Nincs olyan rendezvény, amit ne álmodtunk volna meg, és nincs olyan napszak, amit ne töltenénk meg élettel. A KIOSK török eredetű szó, amely olyan helyet jelent, ahol mindent beszerezhetsz, amire a hétköznapi élethez kell. És valóban: nálunk mindent megkapsz, amire szükséged van: a finom falatokon és innivalónkon túl, az élményt, a szeretetet, a törődést és a mosolyt is.

bízhatsz bennünk

Azokban a beszállítókban bízunk, akik friss, fenntartható és nagyrészt bio termékeket szállítanak.
Orosz Gábor, Corporate Chef

filozófiánk


Az élet szeretete hajt minket, mert „Az élet szép!”

friss összetevők


Ételeink elkészítéséhez friss, fenntartható és nagyrészt bio alapanyagokat használunk.

Házi készítésű


Kenyereink és tésztáink házi készítésűek. Savanyított, illetve fermentált zöldségeink és gyümölcseink is a saját konyhánkban készülnek.

Prémium minőség


Kenyereink és tésztáink házi készítésűek. Savanyított, illetve fermentált zöldségeink és gyümölcseink is a saját konyhánkban készülnek.

arc a kiosk mögött

Hlatky-Schlichter Hubert huszonöt éve gasztrovállakozó, és elkötelezett filantróp. A helyek, amelyeket létrehozott egybeforrtak az életigenléssel, az örömmel és az ünnepléssel. Hubert azt vallja, hogy a siker csak úgy lehet érvényes, ha nem egyedül aratja le, ezért ő osztozik a babérokon. Ezért is hozta létre a Segítő Angyalok Alapítványt, amin keresztül számos jótékonysági projected vitt véghez. Konyháján rendszeresen főznek rászorulóknak, de szervezett már orvoscsapatot is a világ legszegényebb országába, Malawiba.

A KIOSK alapítója mindezen felül elkötelezett híve annak, hogy a társadalmunkat nem megosztani, hanem egységesíteni kell, a gyűlölködés, és a gyűlölet nem vezet sehova, helyette a szeretet a lényeg

Hozzám köthető márkák:

HLATKY-SCHLICHTER HUBERT

foglalj asztalt

Vagy rendeld házhoz

a KIOSK-ot a Wolt-on vagy a Foodorán keresztül!

Foglalás | Booking
vagy hívj közvetlenül: +36-70-311-1969
akár levelet is küldhetsz nekünk IDE kattintva

NYITVA TARTÁS

Hétfő – Szerda 12:00 – 23:00
Csütörtök – Péntek 12:00 – 24:00
Szombat – 9:00 – 24:00
Vasárnap – 9:00 – 23:00

16:30-17:30 között konyhastop van a KIOSK-ban és cukrász részlegünk sem üzemel. Ez idő alatt ételeket és desszerteket nem szolgálunk fel az étteremben és a házhozszállítás is szünetel.
Az első rendelés felvételének ideje: 11:30. Kiszállítás indulása: 12:00. Az utolsó rendelés leadásának határideje: 21:15. Konyha zárása: 22:00.
Megértéseteket köszönjük!
© M15 Restaurant Kft. Minden jog fenntartva.
Made with ♥ by Meraki.