Blog
Érdekességek rólunk, ételekről, ízekről, a gasztronómia világáról. Böngéssz blog cikkeink között!
Fagylalt, a nyár slágere
A nyári szezon közeledtével egyre inkább úgy érezzük, hogy az étkezések méltó lezárása a sütemények helyett egy finom fagylalt, jégkrém, esetleg sorbet. De mi is a különbség a három finomság közt?
...
Asztalfoglalás okosan – tippek, trükkök, hogy hogyan lehet tiéd az étterem legjobb asztala
Akár szoros napirend szerint éled az életed, akár nem, az éttermi asztalfoglalás sok stressztől kímél meg. A sorban állással és az étterem választással elpazarolt időt megspórolhatod és egy jól irá...
Újranyitás – élet a KIOSK-ban a járvány után
Öröm és boldogság: a vendéglátóhelyek majdnem fél év után ismét kinyithatták ajtajaikat. A teraszokon és a belső terekben is végre önfeledten élvezhetjük kedvenc fogásainkat, koktéljainkat és ünnep...
KIOSK heti menü
A rohanó hétköznapokban bizony nem egyszerű feladat az ebéd megoldása. Számos indok vezethet oda, hogy valaki kicsit tudatosabban kezdje el étkezéseit tervezni. Egészségügyi megfontolásokból, körny...
Steak és burger kisokos – marha okosak vagyunk
Valljuk csak be: egy jól elkészített steaknél vagy burgernél sokaknak kevés jobb dolog van a világon. Az alábbi rövid kalauzzal mindkét témában segítünk, hogy alapvető tudással ruházzátok fel magat...
Arc a KIOSK mögött – Hlatky-Schlichter Hubert
A KIOSK a Babel Budapest, a Piazza és a KIOSK Kantin csupa sikertörténet, melyek mögött ugyanaz az örök optimista, vállalkozó szellemű férfi áll. Hlatky-Schlichter Hubert bohém, nagy családból érke...