KIOSK-Budapest

webshop
Foglalás | Booking

Blog

Érdekességek rólunk, ételekről, ízekről, a gasztronómia világáról. Böngéssz blog cikkeink között!
Isteni és abbahagyhatatlan: a házi padlizsánkrém készítése

Isteni és abbahagyhatatlan: a házi padlizsánkrém készítése

A padlizsán egy meglehetősen megosztó: valaki vagy nagyon szereti és a tíz ujját is megnyalja egy jó házi padlizsánkrém után, vagy pedig rá sem tud nézni az amúgy igen mutatós és csodás színű zölds...
Gyerekmenü: legyen élmény az éttermi ebéd a kicsiknek is!

Gyerekmenü: legyen élmény az éttermi ebéd a kicsiknek is!

Sokan azt gondolják, hogy gyerekekkel étterembe menni igazi kihívás. A kicsik az éttermi ételek jó részét nem szeretik, egyszerűen azért, mert más az ízlelésük, mást tartanak finomnak, mint a felnő...
Az ezerarcú karfiol

Az ezerarcú karfiol

A tél és a kora tavasz még nem bővelkedik a friss hazai idényzöldségekben és gyümölcsökben. A szezonalitás trendjét viszont érdemes a fenntarthatóság miatt is szem előtt tartanunk, még ezekben a cu...
Indiai lencsefőzelék – az étel, ami nemcsak újévkor szól nagyot

Indiai lencsefőzelék – az étel, ami nemcsak újévkor szól nagyot

Egy igazi közönségkedvenc, amely főleg újévkor kerül az asztalokra... de milyen kár, hogy csak ilyen ritkán: az indiai konyhában dahl, itthon főzelék a neve.Mondhatnánk, hogy különböznek egymástól,...
A tökéletes szuflé nyomában

A tökéletes szuflé nyomában

A franciák úgy tartják, hogy a jó szuflé épp olyan, mint a macska: imádja a törődést, de a figyelem hiányát kevésbé. Megmutatjuk, mit a titok! Sok ember a szuflé szó hallatán összerezzen és kapásb...
A kacsamáj terrine

A kacsamáj terrine

A kacsamáj terrine a francia konyhaművészetből született, bár elődjeit a pástétomokat már az ókorban is előszeretettel fogyasztották. A „terrine” szó jelentése gyakorlatilag magára a formára utal, ...

KIOSK BUDAPEST

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36-70-311-1969

NYITVA TARTÁS

Hétfő – Vasárnap
12:00 – 24:00

16:30-17:30 között konyhastop van a KIOSK-ban és cukrász részlegünk sem üzemel. Ez idő alatt ételeket és desszerteket nem szolgálunk fel az étteremben és a házhozszállítás is szünetel.
Az első rendelés felvételének ideje: 11:30. Kiszállítás indulása: 12:00. Az utolsó rendelés leadásának határideje: 21:15. Konyha zárása: 22:00.
Megértéseteket köszönjük!
© M15 Restaurant Kft. Minden jog fenntartva.
Made with ♥ by Meraki.

KIOSK BUDAPEST
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.