A padlizsán egy meglehetősen megosztó: valaki vagy nagyon szereti és a tíz ujját is megnyalja egy jó házi padlizsánkrém után, vagy pedig rá sem tud nézni az amúgy igen mutatós és csodás színű zölds...
Sokan azt gondolják, hogy gyerekekkel étterembe menni igazi kihívás. A kicsik az éttermi ételek jó részét nem szeretik, egyszerűen azért, mert más az ízlelésük, mást tartanak finomnak, mint a felnő...
A tél és a kora tavasz még nem bővelkedik a friss hazai idényzöldségekben és gyümölcsökben. A szezonalitás trendjét viszont érdemes a fenntarthatóság miatt is szem előtt tartanunk, még ezekben a cu...
Egy igazi közönségkedvenc, amely főleg újévkor kerül az asztalokra... de milyen kár, hogy csak ilyen ritkán: az indiai konyhában dahl, itthon főzelék a neve.Mondhatnánk, hogy különböznek egymástól,...
A franciák úgy tartják, hogy a jó szuflé épp olyan, mint a macska: imádja a törődést, de a figyelem hiányát kevésbé. Megmutatjuk, mit a titok!
Sok ember a szuflé szó hallatán összerezzen és kapásb...
A kacsamáj terrine a francia konyhaművészetből született, bár elődjeit a pástétomokat már az ókorban is előszeretettel fogyasztották. A „terrine” szó jelentése gyakorlatilag magára a formára utal, ...
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36-70-311-1969
NYITVA TARTÁS
Hétfő – Vasárnap 12:00 – 24:00
16:30-17:30 között konyhastop van a KIOSK-ban és cukrász részlegünk sem üzemel. Ez idő alatt ételeket és desszerteket nem szolgálunk fel az étteremben és a házhozszállítás is szünetel.
Az első rendelés felvételének ideje: 11:30. Kiszállítás indulása: 12:00. Az utolsó rendelés leadásának határideje: 21:15. Konyha zárása: 22:00.
Megértéseteket köszönjük!