Skip to main content

KIOSK heti menü

| Blog

A rohanó hétköznapokban bizony nem egyszerű feladat az ebéd megoldása. Számos indok vezethet oda, hogy valaki kicsit tudatosabban kezdje el étkezéseit tervezni. Egészségügyi megfontolásokból, környezeti okokból, a mindennapok rugalmasabbá és egyszerűbbé tétele miatt – mindenkinek van erre egy jó indoka.

Hogy miért is érdemes a KIOSK heti ebédmenüjét választani, arra most 6 jó érvet hoztunk!

Otthon főzni bizony időigényes

Megtervezni, bevásárolni, elkészíteni, majd eltakarítani a főzés után... a munkából hazaérve bizony egészen biztosan vannak üdítőbb tevékenységek is, amikkel elfoglalnánk magunkat egy hosszú munkanap után. No, ott vannak a kreatív kevesek, akik imádnak bevásárolni és kutatni a házi alapanyagok után, akik kisujjból kiráznak egy egész heti ötletes koncepciót és a főzés folyamata konkrét kikapcsolódást jelent számukra. A hét közben viszont, az idő nyomásában bizony kevesen osztjuk ezt. Levesszük a terhet a válladról a KIOSK heti menüjével és maximum a fogások kiválasztására szánt idővel kell kalkulálnod, így rengeteg lehetőséged marad egyéb teendőidre, hobbijaidra.

Az irodai menzák nem elég változatosak

Csontleves, rántott hús, rizi-bizi, mákos tészta, finomfőzelék, pirított, fűszeres vagy sült krumpli – visszatérő elemek a menzák étlapján. A változatosság hiánya mellett sajnos sokszor futhatunk bele silány minőségű ételekbe is, így az ebédre sokszor már kényszerként gondolunk az élmény helyett. Jelentjük, nem kell ehhez hozzászoknod. A minőségi, energiát adó ebéd a nap egyik legfontosabb étkezése és szuper alternatívát nyújtunk az unalmas menza fogásokra.
A KIOSK-ban nem ismerünk kompromisszumot: a jól megszokott ízekkel, kiváló minőséggel és változatos fogásokkal várunk az étteremben, ebédmenünkben is.

 
 

A tervezhetőség megment a falási rohamoktól és a rossz döntésektől

Belecsúsztál már abba a kellemetlen helyzetbe, hogy idő hiányában valami olyasmit ebédeltél, amit még távolról sem akartál aznap? Kalóriadús tészták egy diétában, nehéz, megterhelő, „food-coma” sültek egy hosszúnak ígérkező napon vagy egy jó adag kis cukros finomság, mert „megérdemled”? Heti menünket már az azt megelőző héten jó előre láthatod a hét végéig, így tudni fogod, hogy melyik nap milyen fogásokat fogsz elfogyasztani, ezáltal pedig minimalizálhatod az ebéddel járó stresszt és meggátolhatod a pillanatnyi elcsábulást. A KIOSK menüjével vége a „hol egyek és mit” típusú agyalásnak és esélyed sincs elgyengülni! :)

Speciális igényűek is megtalálják a számukra legjobb megoldást

Vegetáriánusoknak sokszor fejtörést okoz, hogy hol fogyaszthatnának minőségi, zöldségalapú fogásokat, melyek túlmutatnak a rizs, krumpli, saláta szentháromságon. A KIOSK konyhájának kreatív séfjei örömteli extra kihívásnak fogják fel ezt a feladatot hétről hétre. Különleges vegetáriánus fogásainkat szeretettel ajánljuk a húsfogyasztást minimalizálóknak, az egészség fetisisztáknak, a környezettudatosaknak és mindenkinek, aki kicsit kilépne a komfortzónájából. Higgyétek el, nem fogjátok megbánni!

Reflektorfényben a minőségi alapanyagok

Ahogyan azt már a KIOSK-ban megszokhattátok, a fantasztikus alapanyagainkból sosem engedünk. Beszállítóink, a magyar vidéki kistermelők, az ízek és a hozzávalók legjavát biztosítják ételeinkhez. Az ebédmenük megalkotásakor hétről – hétre a legfrisseb, legízesebb szezonálisan jellemző alapanyagokat helyezzük előtérbe, ezáltal is csökkentve ökológiai lábnyomunkat és népszerűsítve a hazánk adta, egészséges, friss és lokális alapanyagokat.
Kiegyensúlyozott és tápanyagdús heti menünkkel ily módon hozzájárulunk az általános egészség fenntartásához is: szénhidrátok, zsírok és fehérjék optimális mennyiségben és minőségben találhatók meg az egyes fogásokban.

 
 

Kiváló ár-érték arány

Előétel plusz főétel, előétel plusz desszert, előétel plusz főétel plusz desszert. Végtelen kombinációk a levesektől a süteményekig, személyre szabva, ahogyan csak akarod. Itt bizony a lehető legjobban költheted el pénzed, amiért cserébe minőséget, szeretetet és odafigyelést kapsz, ezt garantáljuk.

+1, Napi vagy heti verzióban is kérheted!

Menünket kérheted egy adott napra, de akár hétfőtől péntekig is! Nézd meg akutális heti menünket és válaszd ki a te kedvenc KIOSK fogásod!

Kényelmi funkcióink közé tartozik a házhozszállítás, de az új szabályoknak megfelelően védettségi kártyával immár beltérben vagy védettségi igazolvány nélkül csodás teraszunkon is elfogyaszthatod kellemes, tavaszi ebéded!

NYITVA TARTÁS

Hétfő – Szerda 12:00 – 23:00
Csütörtök – Péntek 12:00 – 24:00
Szombat – 9:00 – 24:00
Vasárnap – 9:00 – 23:00

Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a konyhánk 16:30-17:30 között nem üzemel, ennek értelmében ez idő alatt ételeket nem szolgálunk fel az étteremben és a házhozszállítás is szünetel.
A konyhánk minden nap 22:00-kor zár.
© M15 Restaurant Kft. Minden jog fenntartva.
Made with ♥ by Meraki.