Skip to main content

A Koncepció

Ellenállhatatlan illatok, sejtelmes fények és laza hangulat, esténként a belváros szívében, a lenyűgöző panorámájú Március 15. téren. Idén májusban elhoztuk nektek a tengerparti nyaralások emlékeit. A friss tengeri és szárazföldi alapanyagok szemeitek előtt kerülnek a jégágyról a grillre, hogy a Big Green Egg parazsa fölött fenomenális fogások készülhessenek. Mindezek mellé a hazai borok és habzók java, külföldi pezsgőválogatás, laza koktélok, elegáns long drinkek, osztriga, hal, bárány, marha, ceviche, zöldségek, vagány small plate-ek, és flat breadek.

A Big Green Egg

A Green Egg őse egy többezer éves kelet-ázsiai fatüzeléses agyagkemence, amelyet a japánok találtak fel. A kerámiatojásokban elkészített ételek íze összetéveszthetetlen, aromájuk páratlan.

DEAL WITH IT


SMALL PLATES, BIG TASTE


EGGcellently Grilled


GOURMET PIZZA


FRUITS


Új grillteraszunkon szeptember végéig várunk szeretettel, a negyven férőhelyes, varázslatos kerthelyiség a nagy fánk alá és köré épül fel minden évben, a nyári időszakra.

Nyitvatartás

Minden héten keddtől szombatig, 18:00-24:00-ig

Utolsó asztalfoglalás: 22:00
Az időjárásra jelen állás szerint még nem vagyunk hatással, így eső esetén a változatás jogát fenntartjuk.

A eggcellence@kiosk-budapest.hu email címen vagyunk elérhetőek bármilyen kérdés esetén.

NYITVA TARTÁS

Hétfő – Szerda 12:00 – 23:00
Csütörtök – Péntek 12:00 – 24:00
Szombat – 12:00 – 24:00
Vasárnap – 12:00 – 23:00

Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a konyhánk 16:30-17:30 között nem üzemel, ennek értelmében ez idő alatt ételeket nem szolgálunk fel az étteremben és a házhozszállítás is szünetel.
A konyhánk minden nap 22:00-kor zár.
© M15 Restaurant Kft. Minden jog fenntartva.
Made with ♥ by Meraki.