Skip to main content

KIOSK – exkluzív rendezvényhelyszín Budapest belvárosában

| Blog

Sokáig kellett várunk, de a rossz emlékek már a múlté. Végeláthatatlannak tűnő idő után a vendéglátóhelyek végre újra megnyithattak a nagyközönség előtt. Újra nektek főzhetünk, újra vendégül láthatunk titeket, újra együtt lehetünk, amelynél nagyobb öröm számunkra kevés van. A COVID okozta űrt valahára tompíthatjuk, újra beülhetünk kedvenc helyeinkre élvezni a legjobb fogásokat, koktélokat, kisebb - és most már - nagyobb társaságokkal is egyaránt. Ez egyúttal azt is jelent, hogy a nagyobb létszámú események is zöld utat kaptak, így bátran ünnepelhetünk együtt.
 
Gondolkodtál már azon, hogy milyen jó lenne akár házasságkötés, egy divatbemutató, koncert, workshop vagy művészeti projekt, esetleg céges rendezvény helyszíneként a KIOSK?
Eláruljuk: nálunk bizony minden IS lehetséges. Legyen szó formális protokoll rendezvényről vagy lazább hangulatú eseményről, az esemény kategóriája egyáltalán nem akadály. Csapatunkra jó szívvel bízhatod rá magad, hisz semmivel nem lesz teendőd, csak az elismerő bókokat kell majd begyűjtened a sikeres rendezvény után. Rendezvényhelyszín Budapest belváros – ne törd sokáig a fejed, ha e három szó mentén kell gondolkodnod, mondjuk is neked, hogy miért a KIOSK a tökéletes helyszín, a tökéletes választás.
 
Nagyvárosi, bohém, kötetlen és laza éttermünk Budapest belváros szívében található. A Március 15. tér a pesti Duna-parti oázisa, ahol jó megpihenni a mindennapok rohanásában és átadni magunkat a lehengerlő élményeknek. Éttermünk frekventált, jól elérhető helyen található, a KIOSK tömegközlekedési szempontból is kiváló desztináció. Ez egy rendezvény szemszögéből kiemelt fontosságú tényező, így az egyik fontos pontot már ki is pipálhatod a listádon.
 
Az 1717-ben épült piarista iskola épületének falai bizony sokat láttak már és komoly történettel rendelkezik, melyet a jelenlegi éttermi funkció csak tovább gazdagít. Az egykori tornaterem gigászi belmagasságát és ipari hatását kihasználva kiváló magyar belsőépítészekből és tervezőkből álló csapat formálta kortárs hangulatúvá éttermünket, így az egyszerre impozáns és laza hangulatú, mely minden korosztályt jól megszólít.
A hely tökéletesen szeparált – a kültéri teraszon túl a beltérben galériával, karzattal elválasztott belső tér biztosítja a vendégek komfortját. Tágas belső terünk akár 400 fő befogadására is alkalmas, így az egészen nagy létszámú események is kényelmesen megtarthatók.
 
Egy sikeres rendezvénynek természetesen technikai feltételei is vannak. Ezeket a rendezvényeket a legkorszerűbb technikai eszközökkel támogatjuk, hogy sikerük garantált legyen. Céges rendezvény, esküvő, különleges esemény, bármelyik kategóriáról is legyen szó, hangtechnikával, vetítéstechnikával és további személyre szabott rendezvénytechnikai megoldásokkal tudjuk azt segíteni. A rendezvény technikai hátterét sok éves tapasztalattal és kifogástalan szakértelemmel rendelkező csapatunk biztosítja, akik egyedi kérésekre reagálva is mindig megtalálják a legjobb megoldást. A végeredmény pedig tűéles képek, kristálytiszta hang – még a hátsó sorban ülőknek vagy bulizóknak is. Igény szerint külön wi-fi hálózattal tudunk szolgálni a vendégek számára, hogy a biztonságos és stabil erősségű kapcsolat fixen adott legyen.
 
A KIOSK a közel 10 éves éttermi múltjával a minőség, a megbízhatóság és a legmagasabb szintű gasztronómiai szolgáltatás szinonimájává vált. Konyhánkban ott lapul az ételek szeretete, a világ megismerésére való törekvés, melyet minden egyes falatban igyekszünk átadni – természetesen a rendezvények esetén is. Ugyanúgy követjük hitvallásunkat, mely nem más, mint a frissesség, a fenntarthatóság, a házilag készült és a lokális, hazai alapanyagok előtérbe helyezése, a bio hozzávalók alkalmazása és a minőség mindenek felé helyezése. A különleges kérések, egyedi menü nem jelent számunkra akadályt, minden megkeresésünkre személyre szabottan készítjük el az igényeknek legmegfelelőbb menüsort és teljesen külön cateringgel készülünk az adott eseményre és nem ismerünk lehetetlent.
 
A KIOSK egy olyan közösségi találkozóhely, ahol mindenki ki tud kapcsolódni és jól érzi magát. A gyerekektől kezdve, a diákokon át, az üzletemberekig, a pároktól kezdve a nagy családosokig: a KIOSK tökéletes alternatíva minden korosztálynak minden napszakra és ezáltal minden fajta eseményre. Ha a tökéletes rendezvényhelyszínt keresed, ne is menj tovább: vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken keresztül, ahol személyre szabottan szervezzük álmaid rendezvényét. Tapasztalatunknak köszönhetően számos ötletünk van, hogyan legyen feledhetetlen rendezvényed mindenki számára és hogyan szerezz életre szóló élményt szeretteidnek vagy kollégáidnak egyaránt!
 

NYITVA TARTÁS

Hétfő – Szerda 12:00 – 23:00
Csütörtök – Péntek 12:00 – 24:00
Szombat – 9:00 – 24:00
Vasárnap – 9:00 – 23:00

16:30-17:30 között konyhastop van a KIOSK-ban és cukrász részlegünk sem üzemel. Ez idő alatt ételeket és desszerteket nem szolgálunk fel az étteremben és a házhozszállítás is szünetel.
Konyha zárása: 22:00.
© M15 Restaurant Kft. Minden jog fenntartva.
Made with ♥ by Meraki.