Előétel
-
padlizsánkrém
körözött
medvehagymás sajtkrém
+ kovászos kenyér, házi ropogós -
+ kovászos kenyér, házi ropogós
-
FT+ kovászos kenyér, házi ropogós
-
klasszikus Caesar saláta ropogós római saláta levelekből, házi krutonnal+ grillezett csirkemell (1450 Ft)
-
francia stílusú tatár erdélyi Angusmarhából, tojássárgájával és vajas pirítóssal
-
házi padlizsánkrém kenyérrel és ropogóssal
-
tavaszi saláta friss gyümölcsös ízekkel: málna, bazsalikom, cukorborsó és bodza dressing
-
rántott tőkehal filé corn flakes bundában fokhagymás aioli-val és édesköményes salátával
Leves
-
faszénen grillezett Angusmarhából főzött, gazdag gulyásleves burgonyával, répával és zellerrel, valamint fajszi fűszerpaprikával, házi csipetkével és kovászos kenyérrel
-
lassan főzött kakashúsleves kakashússal, répával, angolzellerrel és snidlinggel
Főfogás
-
tradicionális tojásos nokedli ecetes tölgylevél salátával
-
grillezett zellersteak keleties fűszerezéssel, kókusztejes, spenótos csicseriborsófőzelékkel
-
csirkealapléből készített klasszikus rizottó zöldspárgával, savanyított fehérspárgával és érlelt kecskesajttal
-
Angusmarha burger házi burgonyás zsemlével, hagymával, paradicsommal, svéd uborkasalátával és hasábkrumplival
-
szója- és búzafehérje alapú pogácsa házi buciban, zöldségekkel, chedarral és hagymával
-
csirkepörkölt combból és mellből, házi nokedlivel és klasszikus uborkasalátával
-
sült mangalicatarja virágbabból készült pürével és parázsburgonyával
-
klasszikus bécsi tisztított vajban sütve hideg, lilahagymás burgonyasalátávalválasztható opció : gluténmentes (550 Ft)
-
hátszínsteak erdélyi angusból, fűszervajjal, hasábburgonyával és kevert salátával
Köret
-
friss salátalevelek, zöldségek, mustár vinaigrette
-
FT
-
FT
-
vaj vagy olívaolaj
Édes
-
házi kalácsból készített guba vaníliasodóval, mákos habcsókkal és mákfagyival
-
pirított pankómorzsába forgatott mini túrógombócok kardamomos tejföl mousse-szal és feketeribizli mártással
-
vegán csokoládés brownie tonkababos krémmel, vaníliafagyival és meggymártással
-
klasszikus créme brulée kávéból és laktózmentes tejből, kandírozott narancsdarabokkal