Skip to main content

KIOSK, a rendezvények helyszíne télen is

| Blog

Egyedi helyszínt keresel céges rendezvényedhez? Éttermünk az Erzsébet híd lábánál található fiatalos és rendkívül exkluzív helyszín. Remek elhelyezkedése miatt könnyen megközelíthető. Tágas belső terünk akár 400 fő befogadására is képes, ráadásul galériánknak köszönhetően az említett tér jól szeparálható.

A „legkisebb” terünk, a karzat 70 ülőhellyel és 120 állóhellyel rendelkezik, kifejezetten alkalmas ültetett- vagy álló rendezvényekre, konferenciákra, kiállításokra. Felszereltség szempontjából rendelkezik koedukált mosdókkal, projektorral, vászonnal, beépített hangosítással és mikrofonnal is. Személyi adottságaink terén biztosítunk ruhatárat, biztonsági személyzetet és takarítást is, igény szerint pedig akár élő zenét is.

A Földszint a legnagyobb kibérelhető helyiségünk télen, ahol 270 fő számára tudunk ülőhelyet, 400 fő számára pedig állóhelyet biztosítani. Ugyancsak alkalmas ültetett-, álló rendezvények megrendezésére, mint például a céges karácsonyi vacsora vagy konferenciákra, kiállításokra. A helyszín felszereltségében megegyezik a karzattal, magas színvonalú technikai eszközöket biztosítunk a prezentációk, előadások megfelelő lefolyása érdekében. 

Helyszíneinkre általánosságban jellemző a sok természetes fény, a hatalmas ablakoknak köszönhetően, a kiváló berendezés és dekoráció, valamint a magas színvonalú technikai felszereltség.

Természetesen a helyszín berendezése és a felszereltsége is nagyon fontos, viszont ami elengedhetetlen összetevője a jó hangulatnak, azok a finom ételek és italok. Menünk sokszínűségében mindenki megtalálhatja a számára kedvező fogásokat, azonban választhattok csoportos étel- és italajánlataink közül is. 

Éttermünk élén Orosz Gábor Executive Chef áll, aki nem ismer lehetetlent. A vendégváró falatoktól kezdve, a több száz fős vacsorán át, a céges rendezvényekig, minden téren kiemelkedő minőséget teljesít. Éttermünk 2013- óta működik és azóta rengetegszer bizonyítottuk, hogy a gasztronómiában is verhetetlenek vagyunk!

Az italok terén sem kell unatkoznod, mivel számos koktéllal ismerkedhetsz meg itallapunk esetében.  Válaszd a KIOSK-féle „egyszerű, de mégis friss és izgalmas” mojitónkat vagy próbálj ki valami teljesen újat, mint például az „Angry Mango” koktélunkat, amelyet csak úgy jellemeznénk, hogy „Amikor a mangó úgy bezsong, hogy itatja magát”. Gin tonik opcióink is elérhetőek egy kellemes, elegáns estére, viszont itt több gin és tonik kombináció közül választhatsz vagy, ha valami teljesen újra vágynál, próbáld ki a megújult gin & tonik opcióinkat.

Esetleg tortával ünnepelnétek meg a cég idei eredményeit vagy kollégátok születésnapját? Gyümölcsös, csokoládés és mentes tortáink több méretben is megvásárolhatóak. Legyen szó gesztenyés-csokoládés, málnás-pisztáciás vagy mangós-málnás minden mentes tortáról, mi biztosítjuk, hogy az ünneplés is jó hangulatban teljen, finom desszertek társaságában.

Természetesen maga az esemény megszervezése sem kis munka, így számíthatsz segítségünkre a szervezés alatt is. Kollégáink folyamatos asszisztenciát biztosítanak, segítve ezzel az események zökkenőmentes lefolyását. Mi nem „bonyolítunk”, hanem mindent egyszerűvé és gördülékennyé teszünk, így saját rendezvényeden egyszerre érezheted magad házigazdának és vendégnek. Több száz megszervezett külsős vagy akár helyszíni rendezvény után bátran mondhatjuk, hogy előttünk nincs akadály.

Hisszük, hogy minden esemény egy üzenet a világ, vendégeink sőt partnereink és kollégáink felé is. Mi segítünk, hogy az üzenet célba érjen!
 

NYITVA TARTÁS

Hétfő – Szerda 12:00 – 23:00
Csütörtök – Péntek 12:00 – 24:00
Szombat – 9:00 – 24:00
Vasárnap – 9:00 – 23:00

Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a konyhánk 16:30-17:30 között nem üzemel, ennek értelmében ez idő alatt ételeket nem szolgálunk fel az étteremben és a házhozszállítás is szünetel.
A konyhánk minden nap 22:00-kor zár.
© M15 Restaurant Kft. Minden jog fenntartva.
Made with ♥ by Meraki.