Skip to main content

A tökéletes rendezvény helyszín Budapest szívében

| Blog

A rendezvények esetén a siker múlhat a jó helyszínválasztáson. Ha túl kicsi a tér, akkor nem férnek el a résztvevők, ha túlságosan nagy, akkor elvesznek benne, de az is tönkreteheti az élményt, ha az ételek, italok, borok minősége nem megfelelő. Mi alapján érdemes otthont keresni egy eseménynek? És miért a KIOSK a legjobb rendezvény helyszín Budapest szívében? Nézzük a válaszokat!

Hogyan válassz helyszínt?
A megfelelő helyszín egy sikeres rendezvény alapja. Bármilyen eseményről is legyen szó, céges vagy magán jellegű összejövetelről, a környezet, az étterem meghatározó lehet. Íme néhány tipp, ami segíthet a döntésben!

A résztvevők meghatározása

Érdemes összegyűjteni, hogy kik vesznek részt az eseményen, így kirajzolódik, hogy mekkora rendezvényterem lesz megfelelő. Ha előbb a helyszín van meg és utána a vendéglista, akkor könnyen előfordulhat, hogy szelektálni kell, hiszen a létszámot a hely befogadóképességéhez kell igazítani.

Fő a praktikusság

A helyszín kiválasztásakor nem árt a praktikusságot kiemelten kezelni. Lehet-e parkolni a helyszínen? Mivel közelíthető meg? Lesz-e olyan, aki a távolság miatt utasítja vissza a meghívást? Példának okáért, ha egy csapatépítő vacsora az esemény, akkor nem árt, ha az étterem nincs messze az irodától, így a munka után közösen át tud vonulni a csapat.

Meghatározó az esemény típusa

Talán magától értetődő, mégis lényeges, hogy az esemény és a helyszín hangulata harmóniában legyen. Ha egy csendes, beszélgetős találkozót szervezünk, akkor szerencsés egy nyugisabb helyszín vagy egy külön terem, ha viszont a cél, hogy az este táncba csapjon át, akkor érdemes egy parti helyet választani.

Tökéletes rendezvényhelyszín Budapest belvárosában
A KIOSK ez egyik legszebb kilátással bíró rendezvényhelyszín Budapest szívében. A meseszép panoráma, a Duna-part látványa, a hangulatos szabadtér, a kényelmes és kellemes terasz, a fantasztikus ételek és italok, illetve a teljes körű kiszolgálás leveszi az embert a lábáról.

Exkluzív környezet és sokoldalú módon felhasználható terek jellemzik az éttermet, ami bármilyen rendezvény, workshop, parti, koncert, kiállítás, divatbemutató, de akár esküvő helyszínéül is szolgálhat.

A belső térben 400 fő fér el kényelmes. Praktikus, hogy a galériát könnyedén el lehet szeparálni a tértől, így akár párhuzamos rendezvények elkülönítése is egyszerűen megoldható.

Az étterem hatalmas ablakai gondoskodnak arról, hogy fényárban ússzon a tér, a légkondicionáló berendezések feladata pedig, hogy ennek ellenére se legyen elviselhetetlen a hőség a falak között. A teremben egyébként professzionális hang- és fénytechnika is helyet kapott, emellett projektor és vetítővászon is rendelkezésre áll. A teljes körű szolgáltatások sora kiterjed a helyszínen és étkezésen túl a dekoráció, a zene és a fotós biztosítására is. Egy esemény megszervezése kihívásokkal teli feladat. Éppen ezért a KIOSK ebben is segítséget kínál.

Az ételeket egy remek konyhai csapat készíti el, melynek vezetője Orosz Gábor Executive Chef. Legyen szó kisebb harapnivalókról, egy száz fős vacsoráról vagy egy esküvői tortáról, a csapat az igényeknek megfelelően ínycsiklandó falatokat készít.

Rendezvényhelyszínt keresel? Ismerd meg a KIOSK-ot és segítünk, hogy felejthetetlen legyen az esemény!

http://kiosk.meraki.hu/rendezvenyek

NYITVA TARTÁS

Hétfő – Szerda 12:00 – 23:00
Csütörtök – Péntek 12:00 – 24:00
Szombat – 9:00 – 24:00
Vasárnap – 9:00 – 23:00

Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a konyhánk 16:30-17:30 között nem üzemel, ennek értelmében ez idő alatt ételeket nem szolgálunk fel az étteremben és a házhozszállítás is szünetel.
A konyhánk minden nap 22:00-kor zár.
© M15 Restaurant Kft. Minden jog fenntartva.
Made with ♥ by Meraki.